Dekking

Breng de mogelijkheden van beveiliging, compliance, identiteit en beheer samen in systeemeigen geïntegreerde afzonderlijke beveiligingslagen voor alle clouds, platforms, eindpunten en apparaten. Microsoft Beveiliging helpt je om de risico’s van gegevenslekken en compliance-schendingen te verkleinen, en de productiviteit te verbeteren, door de noodzakelijke dekking te bieden om Zero Trust in te schakelen.

Een koploper in de branch

Help je organisatie vol vertrouwen digitaal te transformeren met onze ongeëvenaarde bescherming in je hele omgeving.

Integartie en AI

Elke 24 uur worden 24 biljoen beveiligingssignalen geanalyseerd, wat een uniek en uitgebreid overzicht biedt van de huidige beveiligingsstatus. Systeemeigen integraties maken automatische uitgebreide en betrouwbare bedreigingsdetectie en -reactie mogelijk. Onze intelligente hulpprogramma’s zorgen voor een afname van waarschuwingen van 90 procent en herstellen automatisch tot 97 procent van de eindpuntaanvallen.

Eenvoud

Vereenvoudig het beheerproces met de mogelijkheid om meer dan 40 afzonderlijke producten te consolideren. Integreer Microsoft-beveiligingsoplossingen met de huidige hulpprogramma’s, wat mogelijkheden voor automatisering en indeling biedt om onderzoek en herstel te stroomlijnen.

MICROSOFT