Versterk jouw digitale beveiliging

Nieuwe kwetsbaarheden worden dagelijks ontdekt en misbruikt. Het is onmogelijk om iedere dag jouw hele IT-omgeving te controleren en vervolgstappen te bepalen. Met ‘Vulnerability Management’ van SecurityHive heb jij dit geregeld.

Scan jouw apparaten

Geen onbekende apparaten en zwakke plekken meer. Scan en beheer kwetsbaarheden in jouw netwerk.

 

Pas jouw beleid toe

Cybersecurity begint met een beleid. Pas het beleid van jouw organisatie toe en controleer of jij hieraan voldoet. Hoelang kan jouw organisatie kwetsbaar zijn?

 

Verbeter het beveiligingsniveau

Gebasseerd op het risiconiveau van elke kwetsbaarheid én het bijgevoegd advies, weet jij precies wat er verbeterd moet worden om de beveiliging te versterken.

 

Voorbereid op indringers

Meerdere maatregelen zijn er genomen om kwaadwillende ‘buiten’ te houden. Maar, wat als één van deze maatregelen faalt en er toch iemand binnenkomt? Een vangnet welke hackers vangt, stuurt direct een stilalarm zodra jouw bedrijf gehackt is.

 

Detecteer

Word direct op de hoogte gesteld zodra een indringer binnen zit. Ontvang notificaties via e-mail, SMS, Slack, Microsoft Teams en meer! In de tussentijd wordt de indringer afgeleid door valse gegevens om zijn/haar tijd te verspillen en meer informatie te verzamelen.

 

Analyseer

Bekijk alle bewegingen van de indringer zoals wachtwoorden, commando’s die uitgevoerd worden, een voetafdruk en meer.

 

Reageer

Gebruik de verzamelde informatie om te reageren en bescherm jouw bedrijf tegen crisissituaties. Verzamel informatie om technische en juridische vervolgstappen te zetten.

 

Voorkom misbruik van jouw domein

Het is erg aannemelijk dat jij ooit een phishing e-mail hebt ontvangen of, wel eens gehoord hebt van CEO-fraude. Het wordt steeds moeilijker verdachte e-mails te voorkomen en detecteren. Mail Spectator lost dit probleem op.

 

Voorkom misbruik

Hackers zijn instaat domeinen te misbruiken en kunnen zo e-mail berichten sturen vanuit jouw identiteit. Voorkom dit eenvoudig door de aanbevolen stappen te volgen.

 

Verbeter de beveiliging

Scan automatisch jouw domeinen en wordt geadviseerd hoe jij de beveiliging kan verbeteren. Voorkom phishing e-mails en CEO-fraude vanuit jouw naam.

 

Beheer domeinen

Scan continu jouw domeinen om informatie te verzamelen over e-mailstromen en detecteer misbruik en abnormaal gedrag.

SECURITYHIVE